Uradna spletna aplikacija digitaliziranih pohodnih in kolesarskih poti ter geolokacij ponudnikov, prenočišč in znamenitosti. Več na strani Visit Haloze

Pomoč

O spletni aplikaciji GeoMap

Sprehod po gričih med haloško trto, kjer se poletna barvitost preliva v jesensko barvno paleto listja, ustvarja trenutke dih jemajočih razgledov. Neokrnjena narava v tem skritem kotičku Slovenije k raziskovanju še posebej vabi vse, ki so željni aktivnih doživetij. Idilične pohodne in kolesarske poti ponujajo individualno kreiranje poti z aplikacijo GeoMap - Visit Haloze, ki opozorijo na naravne in kulturne znamenitosti ob izbrani poti ter ostale atraktivnosti, kot so kmečki turizmi, kleti, pridelovalci lokalnih produktov, vinogradniki, prenočišča, muzeji ipd. Tako se za vsakega najde ravno tisto, kar si v Halozah želi izkusiti.

Izdelaj personalizirani izlet

O projektu Visit Haloze

Blagovna znamka je bila razvita v okviru operacije 'Turistična destinacija Haloze'. Z njo želimo celovito predstaviti in dopolniti turistično ponudbo v Halozah in prodreti na širše trge. V turizmu je izrednega pomena povezovanje in postopna gradnja prepoznavnosti območja s povezovanjem ponudnikov, nastanitvenih kapacitet, prepoznavanjem in urejanjem dejavnosti za aktivno preživljanje prostega časa turistov. Del aktivnosti je namenjen pripoznanju skupnih točk in zmogljivosti občin, vodnikov, izobraževanje sommelierjev, drugi del aktivnosti pa se osredotoča na aktivno promocijo dejavnosti ponudnikov in spodbujanju njihovih zmogljivosti v skupno celoto.

Spletna stran visithaloze.com

Navigacija

Kako navigirati z uporabo aplikacije? Na voljo je več načinov navigacije. Za napredne uporabnike in lastnike navi naprav so pripravljene poti v GPX formatu. Za manj vešče so na boljo tudi GoogleMaps povezave.

Poglej več

Potovalni načrt

Kaj je prednost uporabe potovalnega načrta? Vsako geolokacijo in pot lahko dodate k potovalnem načrtu z klikom na ikono srca. Potovalni načrt spremlja vaš napredek in vam dodeli značko pohodnika.

Poglej več

Personalizirani izlet

Kaj je personalizirani izlet in zakaj bi ga želeli uporabiti? Če nimate idej kam na vikend izlet ali želite videti kaj vam je pisano na kožo, izpolnite kratek kviz in predlagali vam bomo ideje krojene po vaših željah.

Poglej več

Potrebujete vodiča?

Naj vas naši certificirani vodiči vodijo skozi griči med vinsko trto, kjer se poletna barvitost preliva v jesensko barvno paleto listja, ustvarja trenutke dih jemajočih razgledov

Rezerviraj vodiča